Kaikki asumiseen
yhdestä paikasta!

Kaikki asumiseen yhdestä paikasta.

 

Dixu tarjoaa täyden palvelun konseptin, joka kattaa kaiken tarvitsemasi asunnon myyntiin ja ostoon.


Teemme yhteistyötä Nordean kanssa mahdollistaaksemme nopean asuntolainaneuvottelun.

If kotivakuutuksella turvaat kotisi helposti ja hetkessä.

Lue lisää

Asuntohaku

Hintahaarukka

000 - 000+

Huoneluku

Näytä lisää (65)
>

Miksi valita DIXU?

Dixussa et maksa kalliita myyntipalkkioita asuntosi kauppahinnan perusteella. Meillä asunnon myyminen on aina edullista mistä päin Suomea tahansa. Meiltä voit valita kaksi eri palvelupakettia asunto-osakkeille ja kiinteistöille. Dixu Easy:n avulla myyt asuntosi vaivattomasti itse. Dixu Plus -palvelussa saat Dixu Easyn lisäksi yhteistyökumppanimme kautta huippukiinteistönvälittäjän avuksesi vauhdittamaan asuntosi myyntiä. Mikäli paikkakuntasi ei ole vielä Dixu Plus listalla, ei hätää, olethan meihin yhteydessä niin hoidamme asian kuntoon.

>

Myyjälle

Dixun avulla asunnon omatoiminen myyminen on helppoa ja edullista. Hoidamme puolestasi kohteen asiakirjojen tilauksen, huippulaadukkaat valokuvat, virtuaaliesittelyn, markkinoinnin ja kauppakirjapohjien teon. Dixun palvelun kautta myös tarjousten jättäminen ja niihin vastaaminen on helppoa. Dixulla hinnoittelu on aina sama, olit sitten myymässä pientä yksiötä tai isoa omakotitaloa. Emme veloita asuntosi kauppahinnan perusteella, vaan valitset vain sinulle parhaiten sopivan palvelupaketin.

>

Ostajalle

Ostajana voit selailla kohteita palvelussamme ja tutustua niihin helposti virtuaaliesittelyn avulla. Virtuaalisisustettujen kuvien avulla löydät helposti kodin potentiaalin. Unelmiesi kodin osuessa kohdallesi, voit kysyä tarkempia tietoja kohteesta tai varata kätevästi yksityisnäytön palvelumme kautta. Mikäli tarvitset rahoitusta, yhteistyömme Nordean kanssa mahdollistaa nopean pääsyn lainaneuvotteluun. Kaiken ollessa valmista, tarjouksen jättäminen käy kädenkäänteessä pankkitunnuksillasi. Kun kaupat on tehty, saat vaivattomasti hankittua kotivakuutuksen yhteistyökumppanimme Ifin kautta. Lisäämme palveluumme jatkuvasti uusia mielenkiintoisia palveluita.

Aloita oman asuntosi myynti tästä
Palveluhinnasto