Kaikki asumiseen
yhdestä paikasta!

Kaikki asumiseen yhdestä paikasta!

 

Dixu tarjoaa täyden palvelun konseptin, joka kattaa kaiken tarvitsemasi asunnon myyntiin ja ostoon.


Teemme yhteistyötä Nordean ja Ifin kanssa mahdollistaaksemme nopean asuntolainaneuvottelun sekä

helpon ja laadukkaan kotivakuutuksen.

Lue lisää

Asuntohaku

Hintahaarukka

000 - 000+

Huoneluku

Näytä lisää (47)
>

Miksi valita DIXU?

Dixun avulla oman asunnon myyminen itse on helppoa, mukavaa ja edullista. Me hoidamme sinulle huippulaadukkaat kuvat vauhdittamaan asuntosi myyntiä, tilaamme puolestasi asuntosi dokumentit ja markkinoimme kohdettasi Etuovella, Oikotiellä, Facebookissa ja Instagramissa. Sinun tarvitsee ainoastaan esitellä asuntosi, sillä kuka muu tuntee kotisi ja alueen paremmin kuin sinä itse.

Lisäksi palvelumme mahdollistaa helpon yhteydenpidon ostajan ja myyjän välillä sekä helpon tavan jättää sähköinen ostotarjous myyjälle. Asunnon ostajille mahdollistamme helpon ja nopean lainaneuvottelun Nordean kanssa, jotta unelmiesi kohde ei karkaa pitkittyneisiin lainaneuvotteluihin! Dixu tuo asunnon ostamisen ja myymisen tähän päivään!

>

Myyjälle

Meidän kanssa jokainen voi olla oman asuntonsa myyjä. Ilmoita asunnosta haluamasi pyyntihinta. Tarkempien tietojen jälkeen pystymme antamaan lopullisen arvion asunnostasi.

Aloita täyttämällä omat, sekä asuntosi tiedot. Saat hinta-arvion ja kaikki tarvittavat asiakirjat, kuten isännöitsijäntodistuksen ja kauppakirjan. Hyväksy syöttämäsi tiedot kirjautumalla palveluun pankkitunnuksillasi. Lopuksi Dixu tarkistaa jättämäsi myynti-ilmoituksen ja näin varmistut siitä, ettei mitään jää huomioimatta. Kun myynti-ilmoitus on valmis julkaistavaksi, voi ostajan löytyminen alkaa.

>

Ostajalle

Ostajana voit selailla kohteita palvelussamme ja tutustua niihin helposti virtuaaliesittelyn avulla. Unelmiesi kodin osuessa kohdallesi, voit kysyä tarkempia tietoja kohteesta suoraan myyjältä tai varata kätevästi yksityisnäytön palvelumme kautta. Mikäli tarvitset rahoitusta, yhteistyömme Nordean kanssa mahdollistaa nopean pääsyn lainaneuvotteluun. Kaiken ollessa valmista, tarjouksen jättäminen käy kädenkäänteessä pankkitunnuksillasi. Kun kaupat on tehty, saat vaivattomasti hankittua kotivakuutuksen yhteistyökumppanimme Ifin kautta. Lisäämme palveluumme jatkuvasti uusia mielenkiintoisia palveluita.

Aloita oman asuntosi myynti tästä
Palveluhinnasto