Dixu tarjoaa kaiken tarvitsemasi asunnon myyntiin ja ostoon

Säästät aikaa ja rahaa avullamme.

Sinun tulee ainoastaan näyttää asuntoasi. Halutessasi voit myös valita kiinteistönvälittäjän hoitamaan kaiken puolestasi.

yhteistyökumppanit

Asuntohaku

Hintahaarukka

000 - 000+

Huoneluku

Meidän perheelle koti on arjen hyvinvoinnin perusta. Se on myös yksi elämämme suurimpia ja tärkeimpiä hankintoja. Muistan hyvin ystäväni kanssa käydyn keskustelun asuntoilmoituksia selatessamme, kun hän kannusti miettimään hintojen, korkojen ja marginaalien lisäksi myös perheen taloudellisia voimavaroja. Mitä jos jotain yllättävää sattuisi minulle tai miehelleni ja tulotasomme laskisi merkittävästi?
Uutta kotia hankkiessa voi ikäviin asioihin ja taloudellisiin riskeihin varautuminen tuntua kaukaiselta. Ystävän kannustamana henkilövakuutusten miettiminen ei kuitenkaan meidän tapauksessa jäänyt ”sitten kun” -asteelle, vaan totesimme asian sen verran tärkeäksi, että päätimme toimia heti. Hankimme MyLife-henkilövakuutukset loppujen lopuksi helposti verkosta.

-Maria, 34, Espoo

mylife

Taloudellista turvaa ja hyvinvointia samassa paketissa

Vakuutuksen ottaminen on pieni teko, mutta sillä voi olla suuri vaikutus sekä sinun että lähimmäistesi elämään. MyLife-henkilövakuutus tarjoaa sinulle taloudellista turvaa elämän ikävien yllätysten, esimerkiksi vakavan sairauden ja pysyvän työkyvyttömyyden varalle. Lisäksi saat MyLife-vakuutuksesta ainutlaatuisia etuja, joita tavallinen henkilövakuutus ei tarjoa. Voit esimerkiksi saada jopa 25 % korotuksen vakuutusturvasi määrään, kun liikut säännöllisesti.

LUE LISÄÄ

Vakuutukset ja kodinsopimukset

Miksi valita DIXU?

Dixussa et maksa kalliita myyntipalkkioita asuntosi kauppahinnan perusteella. Meillä asunnon myyminen on aina edullista mistä päin Suomea tahansa. Meiltä voit valita kaksi eri palvelupakettia asunto-osakkeille ja kiinteistöille. Dixu Easy:n avulla myyt asuntosi vaivattomasti itse. Dixu Plus -palvelussa saat Dixu Easyn lisäksi yhteistyökumppanimme kautta huippukiinteistönvälittäjän avuksesi vauhdittamaan asuntosi myyntiä. Mikäli paikkakuntasi ei ole vielä Dixu Plus listalla, ei hätää, olethan meihin yhteydessä niin hoidamme asian kuntoon.

Ostajalle

Ostajana voit selailla kohteita palvelussamme ja tutustua niihin helposti virtuaaliesittelyn avulla. Virtuaalisisustettujen kuvien avulla löydät helposti kodin potentiaalin. Unelmiesi kodin osuessa kohdallesi, voit kysyä tarkempia tietoja kohteesta tai varata kätevästi yksityisnäytön palvelumme kautta. Mikäli tarvitset rahoitusta, yhteistyömme Nordean kanssa mahdollistaa nopean pääsyn lainaneuvotteluun. Kaiken ollessa valmista, tarjouksen jättäminen käy kädenkäänteessä pankkitunnuksillasi. Kun kaupat on tehty, saat vaivattomasti hankittua kotivakuutuksen yhteistyökumppanimme Ifin kautta. Lisäämme palveluumme jatkuvasti uusia mielenkiintoisia palveluita.

Kaikki asunnot

Myyjälle

Dixun avulla asunnon omatoiminen myyminen on helppoa ja edullista. Hoidamme puolestasi kohteen asiakirjojen tilauksen, huippulaadukkaat valokuvat, virtuaaliesittelyn, markkinoinnin ja kauppakirjapohjien teon. Dixun palvelun kautta myös tarjousten jättäminen ja niihin vastaaminen on helppoa. Dixulla hinnoittelu on aina sama, olit sitten myymässä pientä yksiötä tai isoa omakotitaloa. Emme veloita asuntosi kauppahinnan perusteella, vaan valitset vain sinulle parhaiten sopivan palvelupaketin.

Myy asuntosi

KAIKKI ASUMISEEN YHDESTÄ PAIKASTA.