Usein kysytyt kysymykset

Miksi valita Dixu?

Dixun avulla asunnon myyminen on helppoa ja edullista. Hoidamme puolestasi kohteen asiakirjojen tilauksen, huippulaadukkaat valokuvat, virtuaaliesittelyn, virtuaalisisustuksen, markkinoinnin ja kauppakirjapohjien teon. Verkkopalvelumme kautta myös tarjousten jättäminen ja niihin vastaaminen on mutkatonta.

Tarjoamme kaksi kokonaisvaltaista palvelupakettia. Dixu Easyn avulla myyt asuntosi vaivattomasti itse ja Dixu Plus-paketissa saat lisäksi yhteistyökumppanimme kautta asiantuntevan kiinteistönvälittäjän vauhdittamaan myyntiä.

Teemme yhteistyötä eri alojen ammattilaisten kanssa, kuten Nordean, Ifin ja Fortumin. Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan markkinoiden nopeimman asuntolainan, kiinteistölakimiehen tuen sekä kaikki tarvitsemasi kodin sopimukset.

 

 

Millä alueilla Dixu toimii?

Palvelumme kattaa koko Suomen. Ilmoitamme erikseen, mikäli hinnasto muuttuu mahdollisten kilometrikorvausten vuoksi.

 

 

Mitä asunnon myyminen Dixun kautta maksaa?

Emme veloita myyntipalkkiota asuntosi kauppahinnan perusteella, vaan valitset sinulle parhaiten sopivan, kiinteähintaisen palvelupaketin. Palvelun käyttöönoton yhteydessä veloitetaan 495€ sekä mahdollisten lisäpalveluiden kustannukset ja loput vasta asuntokauppojen yhteydessä. Tutustu palvelupaketteihimme sekä niiden hintoihin täältä.

 

 

Missä markkinoitte kohteita?

Markkinoimme kohteita Dixun sivuilla, Etuovessa, Oikotiessä, Tori.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa. Dixun kattavat markkinointikanavat sekä nykyaikaiset työkalut mahdollistavat kohteen laaja-alaisen näkyvyyden ja potentiaalisten ostajien tavoittamisen.

 

 

Entä jos haluan irtisanoa myynti-ilmoituksen Dixussa?

Palvelusopimuksen voi irtisanoa milloin vain, eikä se maksa mitään.