Nienpalontie 10

48720, Laajakoski, Kotka
4h, k, wc
179 000 € (1 491,67 € / m²)
120 m²
Tyyppi
Omakotitalo
Seuraava näyttö
Ei tiedossa
Tontti
Oma
Tätä asuntoa myy Marjo Vesalainen, MyyntineuvottelijaKiinteistönvälitys Silfvenius Oy
Sijainti
Asunto
Asuntoesittely
Kotkan Laajakoskella Kymijoen rannassa sijaitseva hirsirunkoinen 1920-luvun omakotitalo myydään saneerauskohteeksi. Iso puutarhatontti ja OMAA RANTAVIIVAA n. 50-55 m. Rakennus sijaitsee n. 30 m päässä rannasta. Tontilla sijaitsee myös erillinen liiterirakennus sekä maakellari. Kyseiselle kiinteistölle saa kaavan mukaan rakentaa 500 m2, josta asuntorakentamisen kerrosala saa olla enintään 300 m2. Rakennuspaikalle saa rakentaa enintään kaksi asuntoa, jotka voidaan sijoittaa samaan asuinrakennukseen tai erikseen. Voit myös vaikka myydä toisen rakennuspaikan hallinnanjakosopimuksella tai vaikka perustaa kiinteistölle Asunto Osakeyhtiön. Soveltuu myös erinomaisesti kahden sukupolven asuntorakentamiseen. Rakennuksen vähimmäisetäisyys naapurin tontista on 5 m ja naapurin rakennuksesta 10 m. Rakennuksen vähimmäisetäisyys rannasta on 30 m, kun rakennuksen kerrosala on enintään 150 m2, ja rakennus on yksikerroksinen. Tätä suuremman ja yli yksikerroksisen rakennuksen vähimmäisetäisyys rannasta on 40m. Saunarakennuksen, jonka kerrosala on enintään 25m2 ja pohjapinta-ala kuistin kanssa on enintään 35m2 saa rakentaa vähintään 15 m päähän rannasta. Korkeakosken voimalaitoksen kalatie valmistunut kesällä 2016. Kalatie mahdollistaa lohen, taimenen ja siian nousun voimalaitoksen padon ohi, ja Kymijokeen odotetaan nousevan jopa tuhansia emokaloja kutemaan joen yläjuoksulle. Kalatiestä on siihen nousevien kalojen määrällä mitattuna Suomen suurimpia. Lisää asiasta ELY-keskus. Esittelyt ja lisätiedot Marjo Vesalainen p. 040 7485245 [email protected]
Perustiedot
Sijainti
Nienpalontie 10, 48720 Kotka
Huoneluku
4
Asuinpinta-ala
120 m²
Muu pinta-ala
0 m²
Kokonaispinta-ala
158 m²
Lisätiedot pinta-alasta
Rakennuksen pinta-aloista ei ole tietoa, eikä myöskään mitään piirustuksia ole saatavilla.
Tyyppi
Omakotitalo
Kerroksia
2
Vapautuminen
Heti
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta
179 000 €
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Neliöhinta
1 491,67 € / m²
Tilat ja materiaalit
Keittiön kuvaus
Kaapit, sähköliesi
Kylpyhuone
Pesuhuone ja saunatilat ovat purkukuntoisessa lisäosassa.
Erillinen WC
Wc, kaapit, LVV
Lisätiedot
Asunnon kunto
Välttävä
Lisätietoja kunnosta
Rakennus on saneerauskohde. Alkuperäisen rakennuksen hirsirunko on raportin mukaan käyttökunnossa. Lisäsiipi, jossa sijaitsee sauna, pesuhuone, var. ym tiloja (rak. 1970-luvulla) on purkukuntoinen. Lisäksi talon käyttöullakko on huonokuntoinen. Hirsirunko päättyy käyttöullakon lattiaan. Siitä ylöspäin puurunkoinen.
Ranta
Omaa rantaviivaa
Omaa rantaa (m)
50
Vesistön nimi
Kymijoki
Kohde on saaressa
Ei
Lisätietoa seinien pintamateriaaleista
Seinät maalattu
Lisätietoa lattioiden pintamateriaaleista
Muovimatto (alla, ainakin osittain vanhat lautalattiat)
Taloyhtiö ja kiinteistö
Tontin pinta-ala
4440 m²
Tontin omistus
Oma
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin myyntityyppi
Koko tontti
Rakennusmateriaali
Puu, Hirsi
Ilmanvaihto
Painovoimainen
Lisätietoja vesiputkesta
Kunnan viemäri rannassa, samoin myös Laajakosken Vesihuolto-osuuskunnan vesiliittymä. Nykyinen järj. wc-vedet menee 2-os.umpikaivoon. Harmaan vedet imeytetty maastoon.
Viemäröinti
oma
Kattotyyppi
Harjakatto
Katemateriaali
Pelti
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Kyseiselle kiinteistölle saa kaavan mukaan rakentaa 500 m2, josta asuntorakentamisen kerrosala saa olla enintään 300 m2. Rakennuspaikalle saa rakentaa enintään kaksi asuntoa, jotka voidaan sijoittaa samaan asuinrakennukseen tai erikseen. Rakennuksen vähimmäisetäisyys naapurin tontista on 5 m ja naapurin rakennuksesta 10 m. Rakennuksen vähimmäisetäisyys rannasta on 30 m, kun rakennuksen kerrosala on enintään 150 m2, ja rakennus on yksikerroksinen. Tätä suuremman ja yli yksikerroksisen rakennuksen vähimmäisetäisyys rannasta on 40m. Saunarakennuksen, jonka kerrosala on enintään 25m2 ja pohjapinta-ala kuistin kanssa on enintään 35m2 saa rakentaa vähintään 15 m päähän rannasta.
Tie perille
Kyllä
Kaavatilanne
Yleiskaava
Kaavoitustiedot
Asbestikartoitus
Ei