Aitanporras 13 F

01660, Varisto, Vantaa
3 h + k + s
219 000 € (2 881,58 € / m²)
76 m²
Kohteen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
1977
Seuraava näyttö
22.5.2024 klo 18.00 - 18.40
Yhtiövastike
418 € / kk
Tontti
Oma
Tätä asuntoa myy Mari Varis, LKV, KiAT, Kaupanvahvistaja
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Asuntoesittely
Avara ja valoisa asunto Varistossa voi olla uusi kotisi!
Löydä uusi kotisi Variston viihtyisältä alueelta, jossa luonnonläheisyys ja moderni asuminen kohtaavat. Tämä valoisa ja tilava rivitalokoti on suunniteltu erityisesti perheen tarpeisiin sopivaksi. Kotisi sydämessä on avara olohuone, josta on suora yhteys omalle, länteen avautuvalle pihalle – täydellinen paikka nauttia iltapäivän auringosta tai viettää rentouttavia hetkiä perheen ja ystävien kanssa. Keittiössä on runsaasti lasku- ja säilytystilaa sekä modernit varusteet, jotka tekevät arjesta sujuvaa ja nautinnollista.Keittiö on avonainen olohuoneen kanssa ja sen erottaa hyvin suunniteltu saarreke. Yläkerran kaksi tilavaa makuuhuonetta tarjoavat rauhalliset puitteet lepoon ja yksityisyyteen, ja niissä on runsaasti säilytystilaa. Lisäksi kodissa on hyvänkokoinen kylpyhuone ja sauna, jossa voit rentoutua kiireisen päivän päätteeksi. Yläkerrasta löytyy myös aula, jossa toimii hyvin työpiste jos sellaista kaipaat. Lisäksi aulasta pääsee portaita pitkin parvelle, missä on nukkuma tilat kahdelle ja oiva paikka lasten maja leikkeihin.Molemmissa kerroksissa on myös wc. Variston alueella asuessasi pääset nauttimaan loistavista ulkoilumahdollisuuksista ja viihtyisästä ympäristöstä. Läheltä löytyvät niin tennishalli, fresbeegolf-kenttä kuin Ankkalampi-puistoaluekin tarjoavat aktiviteetteja kaikenikäisille. Alueen kattavat palvelut ja hyvät bussiyhteydet Helsinkiin ja Vantaalle tekevät arjesta vaivatonta. Tämä koti sijaitsee Asunto Oy Varistonmäellä, joka on tunnettu hyvin hoidetusta ympäristöstään ja aktiivisesta yhteisöstään. Taloyhtiössä on tehty kattavasti perusparannuksia ja suunnitelmia tulevaisuuden tarpeisiin, joten voit olla varma, että kotisi arvo säilyy. Taloyhtiö on täysin velaton ja vastuullisena taloyhtiönä ovat keränneet korjausvastiketta suurimpiin korjauksiin jo monta vuotta. Jos etsit perheellesi tilavaa, valoisaa ja viihtyisää kotia alueelta, jossa luonto ja modernit mukavuudet kohtaavat, tämä Variston helmi on tutustumisen arvoinen. Tervetuloa kotiin, jossa jokainen päivä on mahdollisuus uusiin seikkailuihin. Esittelypyynnöt [email protected] tai soita numeroon 0400 460852.
Pohjakuva
Perustiedot
Sijainti
Aitanporras 13 F, 01660, Varisto, Vantaa
Omistusmuoto
Omistusasunto
Huoneluku
3
Asuinpinta-ala
76 m²
Kokonaispinta-ala
76 m²
Pinta-alan peruste
Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu)
Lisätiedot pinta-alasta
Huoneiston ilmoitettu pinta-ala on yhtiöjärjestyksen, isännöitsijäntodistuksen ja myyjän ilmoituksen mukainen. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kohteen tyyppi
Rivitalo
Kerros
1 / 2
Rakennusvuosi
1977
Käyttöönottovuosi
1977
Kohde myydään vuokrattuna
Ei
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan
Hinta ja kustannukset
Velaton hinta
219 000 €
Myyntihinta
219 000 €
Yhtiövastike
Hoitovastike 296,40 € / kk (3,90 € / m²), Korjausvastike 121,60 € / kk (1,60 € / m²), Yhtiövastike yhteensä 418 € / kk
Autopaikkamaksu
10,00 € / kk
Saunamaksu
10,00 € / kk
Vesimaksu
22,00 Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan
Neliöhinta
2 881,58 € / m²
Lisätietoja maksusta
25€/kk toisesta autopaikasta jos sitä tarvitsee. Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa
Kotivakuutus
Tilat ja materiaalit
Keittiön kuvaus
Keittiössä hyvin laskutilaa, paljon kaapistoja, ikkuna aamuaurinkoon. Avokeittiö, jonka saarekkeessa hyvin myös säilytystilaa. Ikean kaapistot, ovissa hidasteet. Välitilassa pleksi, jonka takan kuvatapetti. Jääkaappi uusittu 2022.Keittiön pintaremontti tehty 2012.
Keittiön lattiat
Laminaatti
Keittiön seinät
Maali
Keittiön varusteet
Jääkaappipakastin, liesituuletin, astianpesukone ja keittiösaareke
Liesi
Keraaminen
Kylpyhuone
Hyvänkokoinen kylpyhuone, jossa peilikaappi, allas, suihku, wc-istuin ja pesukoneliitäntä. Silikonisaumat tehty 2024. Kaakelit ja lattiat maalattu valkealla kaakelimaalilla.
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Kylpyhuoneen lattiat
Laatta
Kylpyhuoneen varusteet
WC-istuin, suihku, pesukoneliitäntä, pesuallas ja peilikaappi
WC Lukumäärä
1
Erillinen WC
Alakerrassa ikkunallinen erillinen wc, jossa peili, allaskaappi, wc- istuin, bidee- suihku, pesukoneliitäntä.
WC:n lattiat
Laatta
WC:n seinät
Kaakeli
Makuuhuoneet
Kaksi isoa makuuhuonetta yläkerrassa. Makuuhuoneissa runsaasti säilytystilaa korkeiden peilikaapistojen takana.
Makuuhuoneiden lukumäärä
2
Makuuhuoneiden seinät
Maali
Makuuhuoneiden lattiat
Laminaatti
Olohuone
Avara olohuone, josta käynti omalle pihalle.
Olohuoneen seinät
Maali
Olohuoneen lattiat
Laminaatti
Säilytystilojen kuvaus
Tilava ulkovarasto sisäänkäynnin yhteydessä.
Kohteen säilytystilat
Kylmä ulkovarasto
Sauna
Kyllä
Kiuas
Sähkökiuas
Saunan kuvaus
Hyvänkokoinen ikkunallinen sauna
Lisätiedot
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Asunto on erittäin siistissä kunnossa.
Näkymät
Keittiöstä kivalle etupihalle ja olohuoneesta takapihalle, jonka ilmansuunta on länteen ja etupiha itään.
Parveke
Ei parveketta
Terassi
Kyllä
Piha
Valoisa kivankokoinen piha terassilla. Sisääntultaessa myös piha-alue.
Hissi
Ei
Muut tilat
Tuulikaappi, Eteisessä täyskorkeat peilipintaiset liukuovikaapistot, johon mahtuu runsaasti tavaraa (tanko- ja hyllytilaa sekä siivouskaappi)Yläkerran hallitilasta raput parvelle, jossa kivasti nukkumatilat kahdelle ja oiva paikka lasten majaleikkeihin.
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä
On
Taloyhtiö ja kiinteistö
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Varistonmäki
Isännöitsijätoimisto
Isännöintitoimisto 4T Oy Taloasema.
Isännöitsijän nimi
Eetu Kokkinen
Isännöitsijän sähköposti
[email protected]
Isännöitsijän puhelin
041 3143241
Taloyhtiön lisätiedot
Taloyhtiö on velaton.
Tontin pinta-ala
8 379 m²
Tontin omistus
Oma
Rakennusmateriaali
Betoni
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Koneellinen
Kattotyyppi
Harjakatto
Katemateriaali
Huopa
Lisätietoja kiinteistönhoidosta
Huoltoyhtiö
Taloyhtiössä on
Pyörävarasto ja sauna kerhohuone
Lunastusoikeus yhtiöllä
Ei
Lunastusoikeus osakkaille
Ei
Taloyhtiössä antenni
Ei
Kohteesta on energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
E2013
Energiatodistuksen voimassaolo
18.1.2025
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä
Lisätietoja liikenneyhteyksistä
Bussit 300, 313, 583, 584.
Paikallistiedot
Lähialueelta löydät tennishallin, tennis- ja jalkapallokentät, loistavat ulkoilureitit, hiihtoladut, koirapuiston ja 18-väyläisen fresbeegolf-kentän. Varistossa sijaitsee myös Varistonniityt-niminen puistoalue, jota kutsutaan myös nimellä Ankkalampi. Ankkalampi on yleinen koiranulkoilutusalue ja kesäiltojen viettopaikka. Hyvät bussiyhteydet Helsinkiin ja Vantaalle sekä monipuoliset palvelut myös lähellä. Löytö perheelle, joka arvostaa luontoa, reilua pihaa ja hyviä ulkoilumahdollisuuksia sekä isoa kaunista toimivaa kotia.
Palvelut
K-Supermarket Herkkupähkinä, Neste K-Market Varisto, Alepa Rajatorppa, K-Supermarket Hämeenkylä.
Koulut
Hämeenkylän koulu ala - ja yläaste.
Sähköpistokepaikkoja
32 kpl
Taloyhtiöllä sauna
Kyllä
Kaavatilanne
Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta
Vantaan kaupunki 09-83911 https://kartta.vantaa.fi/ Osittainen lentomelualue Lden 50-55 dB
Kuntotutkimus tehty
17.03.2023
Asbestikartoitus
Ei
Lisätietoa asbestikartoituksesta
Asbestilainsäädännön nojalla huoneistoremonttien yhteydessä on tehtävä haitta-ainekartoitus, kun suoritetaan ennen vuotta 1994 asennettujen rakenteiden purkutöitä.
Tehdyt remontit
2023 - Kuntoarvion teettäminen - Selvitys sähköauton latauspisteistä - Talojen päätyelementtien kuntotutkimus - Koko yhtiön puiden kuntokartoitus ja kaataminen kartoituksen perusteella. - Vakiopaineventtiilin asennuttaminen päävesimittareille. 2022 - F-talon viemärin painehuuhtelu - Satunnaiset LVI- ja sähkötyöt kiinteistöllä ja huoneistoissa. 2021 - Kaukolämpölaitteiden saneeraus - Ilmanvaihtokanavien puhdistukset ja -säädöt - Useat yksittäiset sisä- ja kylpyhuonekorjaukset - Etelä- ja itäsivujen julkisivusaumauksien uusiminen 2019 - Julkisivujen maalauskäsittelyt, huoneistojen huippuimurien säätimet 2018 Piha-alueelle leikkimökki, grilli, hiekkalaatikko ja penkit. 2017 Pihakäytävien uudelleen asfaltointi 2016 Putkistojen kuntotutkimukset ja osittaiset viemärien huuhtelut 2015 Talotikkaiden ja postilaatikoiden uusinta 2014 Parvekepilarien kunnostukset-/maalaukset/parvekekorjaukset. 2013 - Räystäslämmittimien asentaminen, kaivuu ja asfaltointi. - Antennilaitteiden uudelleen kaapeloinnit 2011 - B8 ja B12 huoneistot rakennettu uusiksi palovahingon jäljiltä. 2010 - Keinu asennuksineen ja Ilmastointikanavien puhdistukset 2009 - Ulkovajojen peruskorjaukset - Ulko-ovien uusiminen lukituksineen 2008 - Loppujen julkisivujen maalaus 2007 - Osa julkisivuista maalattu - Pihavalojen kuvut ja sähkökiuas uusittu 2006 - Antennilaitteet digitalisoitu - Huippuimurit tarkastutettu ja osa kunnostettu.
Tulevat remontit
Pitkäntähtäimen kunnossapito- tai muutostyö: 2024 - Huoneistojen märkätilasaneeraukset - F-talon viemärin painehuuhtelu - Puu- ja metallipintojen ja leikkikenttävarusteiden huolto - Betonielementtirakenteiden paikkakorjaukset (kuntotutkimusten perusteella) - Parvekkeiden kuntotutkimus - Pitkän tähtäimen suunnitelman muodostaminen - Ikkunoiden huoltokierros - Ulko-ovien kunnossapitokorjauksia - Pysäköintialueen uudistamisen hankesuunnitelman teettäminen - Käyttövesi- ja lämmitysputkistojen kuntotutkimus ja uusimisen hankesuunnitelman teettäminen 2025 - Pysäköintialueen uudistaminen: sähköautojen latausratkaisut ja maanrakennus, putkiston uusiminen parkkipaikan kohdalta (riippuen hankesuunnitelmasta) - Kurtturuusupensaiden poistaminen - Huoneistojen märkätilasaneeraukset 2026 - F-talon viemärin painehuuhtelu 2027 - Salaojien uusiminen ja rakentaminen kattovesille - Sokkeleiden kunnostus - Julkisivujen elementtisaumojen uusiminen tarvittavilta osin (ne mitä ei uusittu 2021) - Parvekkeiden peruskorjaus - Patteriventtiilien uusiminen ja lämmityksen tasapainotus - Talojen välisten putkistojen uusiminen - Viemärien uusiminen tarvittavin osin Sähkö- ja telejärjestelmien uusiminen - 2028 - F-talon viemärin painehuuhtelu, Ilmanvaihtokanavien puhdistus - 2030 F-talon viemärin painehuuhtelu - 2031 Puu- ja metallipintojen ja leikkikenttävarusteiden huolto. - Bitumikermikatteiden ja varusteiden uusiminen - Huoneistojen märkätilasaneeraukset