Näin myyt asuntosi Dixussa

Perinteisesti alalla menee keskimäärin kolme viikkoa, että asunto saadaan julkaistuksi myyntiin. Dixussa samaan prosessiin menee aikaa paljon vähemmän, koska moni asia on automatisoitu. Valitse kahdesta palvelupaketista sinulle sopivampi: haluatko hoitaa esittelyt ja tarjousneuvottelut itse vai ottaa välittäjän vauhdittamaan prosessia.

Palvelupaketin valinta

Dixu & Minä
1 695 €
Itsemyynti ei ole koskaan ollut näin helppoaDixu & Minä on täyden palvelun paketti niille, jotka ovat valmiita esittelemään asuntonsa ja käymään tarjousneuvottelut itse – kaikki muu sisältyy pakettiin.
Dixu & Välittäjä
5 195 €
Huippuvälittäjä hoitaa kaiken puolestasiDixu & Välittäjä-paketti sisältää kaiken muun lisäksi kokeneen kiinteistönvälittäjän järjestämään asuntoesittelyt, käymään tarjousneuvottelut sekä auttamaan muissa eteen tulevissa tilanteissa.

Näin prosessi etenee

 1. Täytä perustiedot
  5-10 min
  Olemme halunneet tehdä myyntiprosessin mahdollisimman sujuvaksi ja helpoksi. Perustietojen syöttämisen jälkeen saat koneellisen hinta-arvion (mutta päätät tietenkin itse pyyntihinnan) ja valitset, haluatko hoitaa esittelyt ja tarjousneuvottelut itse vai haluatko välittäjän avuksesi. Tämän jälkeen valitset itsellesi sopivan ajan, milloin valokuvaaja voi tulla ottamaan kuvat myyntiä varten.
 2. Dixu hoitaa loput
  2-3 päivää
  Dixu tilaa puolestasi myyntiin tarvittavat asiakirjat, kuten isännöitsijäntodistuksen, ja lähettää valokuvaajan matkaan. Kuvista 1-2 digistailataan, jotta kohteen myyntipotentiaali saadaan vieläkin paremmin esiin. Tällä aikaa asiakirjoista saadut tiedot siirtyvät automaattisesti kohteelle. Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan täydentää puuttuvat tiedot ja laatia esittelyteksti. Jos olet valinnut välittäjän palvelut sisältävän paketin, hän tekee tämänkin puolestasi.
 3. Asunto on valmis myyntiin
  Myynti voi alkaa. Kokemuksemme mukaan Dixun kohteet vaihtavat omistajaa keskimääräistä nopeammin jo siitäkin syystä, että myyntiinlaittoprosessi on niin paljon perinteistä vikkelämpi. Matterportin tutkimuksen mukaan pelkästään virtuaaliesittely voi nostaa asunnon myyntihintaa jopa 9 % ja vähentää myyntiaikaa kolmanneksella. Saamme asiakkailtamme paljon kiitosta myös laadukkaista ja kattavista valokuvista.