Pestikuja 4

21160, Merimasku, Naantali
7h, k, th, kph, s, 2wc, khh, aula, varasto/tekniset tilat
780 000 €
179 m²
Kohteen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1999
Seuraava näyttö
Ei tiedossa
Tontti
Oma
Tätä asuntoa myy Tapio Arvo, Kiinteistönvälittäjä LKV
Haus LKV Oy
Asuntoesittely
100 metriä rantaa - vain 30 minuuttia Turun keskustasta!
Nyt myynnissä ainutlaatuinen kolmesta eri kiinteistöstä muodostuva kokonaisuus, jollaisia on tarjolla vain harvoin jos koskaan. Kokonaisuus käsittää vakituiseen asumiseen tarkoitetun omakotitalon talousrakennuksineen sekä 0,935 hehtaaria maata, joka rajoittuu rantaan. Yhteenlaskettua rantaviivaa on noin 100 metriä ja se sijaitsee omassa, suojaisassa poukamassaan. Oman yksityisyyden varmistaa rannan molempia puolia suojaavat rakentamattomat metsäalueet. Noin puolet rantaviivasta on laituria, johon on mahdollista kiinnittyä isommallakin veneellä. Valaistu tie rantaan on päällystetty ja mahdollistaa myös raskaamman kaluston pääsyn aina vesirajaan asti. Vehreä pihapiiri on osittain hoidettua puutarhaa ja osin luonnonmukaista ja helppohoitoista metsäaluetta. Talon suunnittelussa ja sijoittelussa on onnistuneesti huomioitu auringonkierto ja maanpinnan muodot sekä samalla säilytetty pihapiirin yksityisyys. Talo on rakennettu korkealle kalliolle, josta avautuu näkymä merelle. Kauniin asuinrakennuksen punainen julkisivu valkoisine nurkkalautoineen edustaa perinteistä saaristorakentamista. Rakennuksen julkisivut, pihapiiri ja tie rantaan on valaistu kauniisti. Harmoninen tyyli jatkuu talon sisätiloissa, missä ensihuomio kiinnittyy upeaan lankkulattiaan, koristeelliseen portaikkoon ja ennen kaikkea hulppeaan huonekorkeuteen. Kokonaisuuden kruunaa kaksi, paikallaan muurattua varaavaa takkaa, puuliesi sekä kaunis kuparinen huuva. Laadukas rakentaminen ilmenee kauniina käsityönä ja viimeistelynä. Tämän kohteen tunnelman aistii parhaiten paikan päällä. Kohteessa järjestetään vain yksittäisesittelyjä, joten varaathan oman esittelyaikasi kiinteistönvälittäjältä. Tapio Arvo 0449793099 [email protected]
Pohjakuva
Perustiedot
Sijainti
Pestikuja 4, 21160, Merimasku, Naantali
Huoneluku
7
Asuinpinta-ala
179 m²
Muu pinta-ala
93 m²
Kokonaispinta-ala
272 m²
Pinta-alan peruste
Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Lisätiedot pinta-alasta
Asuinrakennus: Kokonaisala 249 m². Kerrosala 179 m². Talousrakennus: Kerrosala 60 m². Pinta-alatiedot ovat peräisin rakennuspiirustuksista eikä niitä ole tarkastusmitattu. Rakennuksessa on runsaasti tiloja, joita ei ole laskettu kerrosalaan. Annetut tiedot suuntaa-antavia ja voivat poiketa olennaisestikin nykystandardin mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Näin ollen rakennusten todellinen pinta-ala voi olla pienempi tai suurempi kuin ilmoitettu. Kauppahinta perustuu myytävään kokonaisuuteen eikä rakennusten pinta-alaan.
Kohteen tyyppi
Omakotitalo
Kerros
3
Rakennusvuosi
1999
Käyttöönottovuosi
1999
Kohde myydään vuokrattuna
Ei
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta
780 000 €
Tiemaksut (€/vuosi)
186,90 €
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Neliöhinta
4 357,54 € / m²
Lisätietoja maksusta
Kiinteistöverot 561,84e/vuosi (Käpy), 258,52e/vuosi (Timjami) ja 192,14e/vuosi (Rosmariini). Öljynkulutus n. 2300 l/vuosi. Sähkön kokonaiskulutus n. 13.000 kwh/vuosi. Vesi kulutuksen mukaan.
Kotivakuutus
Tilat ja materiaalit
Keittiön kuvaus
Keittiössä puusta veistetyt kaapistot, puuliesi, kuparinen huuva, jääkaappipakastin (2kpl), viinikaappi, uuni (vaunullinen), liesitaso (keraaminen), liesituuletin (aktiivihiili) ja astianpesukone. Kaunis puulattia on tehty 40x180mm lankuista, jotka kiinnitetty puutapeilla. Jyrsityt saumat on viimeistelty mustalla Sikaflex-kansimassalla. Lopuksi lattia on sävytetty ja lakattu.
Kylpyhuone
Ikkunallisessa kylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja pyyhekuivain. Kylpyhuoneen lattia ja seinät on laatoitettu.
WC Lukumäärä
2
Erillinen WC
Yläkerrassa ja keskikerroksessa on erilliset wc:t. Keskikerroksen wc:ssä on wc-istuin, kylpyamme, suihku, peilikaappi, kaapistot ja allaskaapisto. Yläkerran wc:ssä on wc-istuin, peili ja allaskaapisto.
Makuuhuoneet
Talossa on yhteensä viisi makuuhuonetta. Makuuhuoneissa kaunis puulattia.
Makuuhuoneiden lukumäärä
5
Olohuone
Olohuoneessa upea paikallaan muurattu takka ja hulppea huonekorkeus. Oleskelutilat yhdistyvät ruokailutilaan, jonka ikkunoista avautuu näkymä merelle. Kauniisti viimeistellyt puulattiat on tehty 40x180mm lankusta, joiden saumat on jyrsitty ja saumattu mustalla Sikaflex-kansimassalla. Lopuksi pinta on sävytetty ja lakattu.
Kodinhoitohuone
Alakerrassa on kodinhoitohuone, jossa pesukoneliitäntä, pesuallas, pyyhekuivain ja kaapistot. Kodinhoitohuoneen lattia ja seinät on laatoitettu.
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikerroksessa on runsaasti lämmintä varastotilaa sekä ns. talouskellari. Autotallin yhteydessä iso varastotila.
Kohteen säilytystilat
Vaatehuone ja kaapistot
Sauna
Kyllä
Saunan kuvaus
Ikkunallisessa saunassa on puukiuas ja heti valmis -sähkökiuas. Saunan lattia on laatoitettu ja seinät paneloitu.
Takka
Varaava takka (2kpl)
Lisätiedot
Asunnon kunto
Hyvä
Parveke
Ulostyönnetty parveke
Parvekkeen ilmansuunta
Länsi
Terassi
Kyllä
Lisätietoja terassista
Meren puolella suojaisa terassialue, johon paistaa aamuaurinko. Terassilta avautuu upea näkymä merelle. Etupihan puolella olevat terassi- ja oleskelualueet ovat kohti ilta-aurinkoa.
Piha
Aamuaurinko lämmittää meren puoleisen terassialueen, jota suojaa viereinen metsäalue. Aurinko paistaa kiinteistön piha-alueelle aamusta aina iltaan saakka. Etupihan terassi- ja oleskelualueet ovat kohti ilta-aurinkoa. Asuinrakennuksen upean vehreä pihapiiri on hoidettua puutarhaa, jossa nurmialuetta sekä ympärivuotisia istutuksia ja puita. Oleskelualueet ovat kivetetyt ja ajoväylät päällystetyt. Rannassa on iso laituri ja hoidettua nurminiittyä. Kiinteistön eteläinen osa on pääosin helppohoitoista ja luonnonmukaista metsäaluetta.
Ranta
Oma ranta
Omaa rantaa (m)
100
Lisätietoja rannasta
Päällystetty ja kauniisti valaistu tie rantaan, jossa tukeva laituri, betonielementeillä vahvistettu veneen laskupaikka ja sähkövinssillä varustettu roll-on -telakka. Ranta ruopattu 2 metriin.
Vesistön nimi
Kaidansalmi
Muut tilat
Alakerran takkahuoneessa on paikalla muurattu ja upeasti muotoiltu takka. Kauniisti viimeistellyt puulattiat on tehty 40x180mm lankusta, joiden saumat on jyrsitty ja saumattu mustalla Sikaflex-kansimassalla. Lopuksi pinta on sävytetty ja lakattu. Alakerrassa runsaasti varastotilaa, joka toimii myös kuntoilutilana. Pohjakerroksessa on lisäksi omalla sisäänkäynnillä varustettu kallioon louhittu ns. talouskellari. Yläkerrassa aulatila, joka toimii hyvin esimerkiksi arkiolohuoneena.
Lisätietoa seinien pintamateriaaleista
Keskikerroksen oleskelutilojen seinät verhoiltu pinkopahvilla, joissa kaunis, käsin maalattu kuviointi. Osa seinistä ruiskutettu ja vaakaan harjattua valkoista, kauniisti varjoja muodostavaa koristerappausta. Osa seinistä on paneloitu ja/tai maalattu. Väliovet ovat täyspuisia peiliovia salmiakkikoristein. Osassa väliovista yläosan peiliin upotetut lyijylasityöt.
Lisätietoa lattioiden pintamateriaaleista
Kaunis puulattia on tehty 40x180mm lankuista, jotka kiinnitetty puutapeilla. Jyrsityt saumat on viimeistelty mustalla Sikaflex-kansimassalla. Lopuksi lattia on sävytetty ja lakattu.
Lisätietoa katon pintamateriaaleista
Oleskelutilojen ja keittiön sisäkatoissa on kipsilevyistä käsin muotoiltuja koristekuviointeja. Takkahuoneessa sisäkatossa on kaunis puupanelointi. Yläkerran korkeissa vinokatoissa ja makuuhuoneiden katoissa puulaudoitus.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Asuinrakennuksen julkisivu ja piha-alueet kauniisti valaistu. Rantaan johtavalla tiellä viisi Louis Poulsen -ulkovalaisinta. Merenpuoleisella terassilla ja kalliolla kaksi Louis Poulsenin sinkittyä pollarivalaisinta. Keskikerroksen parvekkeella markiisi. Rannassa huvimaja ja sähkövinssillä varustettu roll-on -telakka.
Taloyhtiö ja kiinteistö
Tontin pinta-ala
9 350 m²
Tontin omistus
Oma
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin myyntityyppi
Koko tontti
Lisätiedot rakennusmateriaaleista
Rakennus puurunkoinen. Kellarikerroksen maanvastaiset seinät harkkorakenteisia.
Rakennusmateriaali
Puu ja Harkko
Lämmitysjärjestelmä
Öljy Ilmalämpöpumppu Puu
Ilmanvaihto
Painovoimainen
Vesijohto
Kunnallistekniikka
Viemäröinti
Kunnallistekniikka
Kattotyyppi
Harjakatto
Katon kunto
Hyvä
Katemateriaali
Savitiili
Rakennusoikeus
240
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Asuinkiinteistön (529-487-1-203, Käpy) asemakaavan mukainen rakennusoikeus on asuinrakennukselle 180 k-m² ja talousrakennukslle 60 k-m². Rakennusoikeus on kokonaan käytetty. Rantakiinteistöt (529-487-1-209, Timjami ja 529-487-1-213, Rosmariini) sijaitsevat yleiskaavan mukaan MU-alueella, jolla ei ole rakennusoikeutta.
Kohteessa on antenni
Kyllä
Kohteesta on energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Kiinteistöön kuuluu
Myytävä kokonaisuus muodostuu yhteensä kolmesta jäljempänä luetettusta kiinteistöstä, joiden yhteenlaskettu pinta-ala on 0,935 ha ja rantaviivaa n. 100m. Kiinteistö 529-487-1-203 (Käpy) on asemakaavan mukainen tila, jonka pinta-ala on 0,1483 ha. Kiinteistölle on rakennettu vuonna 1999 valmistuneet asuinrakennus ja talousrakennus. Asuinkiinteistön osuus kokonaishinnasta on 390 000 €. Kiinteistö 529-487-1-209 (Timjami) on rantaan rajoittuva tila, jonka pinta-ala on 0,4427 ha. Kiinteistöllä on omaa rantaviivaa n. 50 metriä, joka on ruopattu kahteen metriin. Rantaan on rakennettu tukeva laituri ja päällystetty tie. Laiturikiinteistön osuus kauppahinnasta on 240 000 €. Kiinteistö 529-487-1-213 (Rosmariini) on rantaan rajoittuva tila, jonka pinta-ala on 0,344 ha. Kiinteistöllä on omaa rantaviivaa n. 50 metriä. Suurin osa kiinteistöstä on luonnonvaraista metsää. Metsäkiinteistön osuus kokonaishinnasta on 150 000 €.
Tie perille
Kyllä
Kaavatilanne
Asemakaava ja yleiskaava
Kaavoitustiedot
Asuinkiinteistö (529-487-1-203, Käpy) sijaitsee voimassa olevan asemakaavan mukaan erillistalojen korttelialueella (AO-alue). Rantakiinteistöt (529-487-1-209, Timjami ja 529-487-1-213, Rosmariini) sijaitsevat voimassaolevan yleiskaavan mukaan MU-alueella. Alue on tarkoitettu maa- ja metsätalouden harjoittamiseen. Alueella on ympäristöarvoja. Lisätietoja kaavoituksesta antaa Naantalin kaupunki.
Rakennusvaihe
Valmis
Lisätietoa muista rakennuksista
Erillinen talousrakennus, joka käsittää kahden auton tallin sekä erillisen varastotilan.
Tehdyt remontit
Talosta pidetty jatkuvasti hyvää huolta ja suoritettu mm. julkisivun huoltomaalausta aina tarvittaessa. Osa julkisivun valkoisista puuosista maalattu 2024. Räystäiden aluset, vesikourut ja syöksytorvet pesty ja huudeltu 2024. Liesituuletin uusittu 2024. Merenpuoleinen terassi öljytty 2024. Sisälattioiden kunnostus (alakerran aulatila, keskikerros, yläkerran aulatila, portaikko) 2023. Ikkunapenkit, valkoiset seinäpinnat ja keskikerroksen makuuhuoneen seinät maalattu 2023. Ilmalämpöpumput asennettu 2018 ja 2020. Ruokailutilan ikkunat uusittu 2018.