Kokonaisvaltainen palvelu asuntosi myymiseksi
Luo tunnus ja aloita oman asuntosi myynti tästä

Näin homma etenee:


Luo käyttäjätunnus ja täytä omat tietosi

Varaa aika asunnon siivousta ja valokuvausta varten

Täytä myynti-ilmoitus ja hinta-arvio

Allekirjoita palvelusopimus

Järjestä asuntoesittelyjä ja myy asuntosi!

Näin Dixu toimii

Myyjänä sinun tarvitsee ainoastaan rekisteröityä Dixun palveluun ja täyttää omat, sekä kohteen perustiedot. Tämän jälkeen valitset kaksi sinulle sopivaa kuvausajankohtaa ja haluamasi palvelupaketin. Nyt olet allekirjoitusta vaille valmis aloittamaan asuntosi myynnin!

Usein kysytyt kysymykset

Miksi valita Dixu?

Dixun avulla asunnon omatoiminen myyminen on helppoa ja edullista. Hoidamme puolestasi kohteen asiakirjojen tilauksen, huippulaadukkaat valokuvat, virtuaaliesittelyn, markkinoinnin ja kauppakirjapohjien teon. Dixun palvelun kautta myös tarjousten jättäminen ja niihin vastaaminen on helppoa. Dixulla hinnoittelu on aina sama, olit sitten myymässä pientä yksiötä tai isoa omakotitaloa. Emme veloita asuntosi kauppahinnan perusteella, vaan valitset vain sinulle parhaiten sopivan palvelupaketin.  

Millä alueilla Dixu toimii?

Palvelumme kattaa lähes koko Suomen. Virtuaaliesittelyn saatavuus on kuitenkin rajoitettu Oulun, Tampereen, Turun, Vaasan, Helsingin ja Porin ympäristöön. Muiden paikkakuntien osalta hinnasto voi muuttua mahdollisten kilometrikorvausten vuoksi.

Missä markkinoitte kohteita?

Markkinoimme kohteita Dixussa, Etuovella, Oikotiellä, Facebookissa ja Instagramissa. Saat paljon näkyvyyttä kohteellesi, kun sen markkinointi hoidetaan osaavasti.  

Mitä asunnon myyminen Dixussa maksaa?

Dixussa maksat vain 495 € kun myynti-ilmoituksesi on julkaistu. Tämän jälkeen maksat vasta kaupanteon yhteydessä loput. Tutustu palvelupaketteihin ja hinnastoon tästä.

Entä jos haluan irtisanoa myynti-ilmoituksen Dixussa?

Myynti-ilmoituksen irtisanominen ei maksa mitään.

Kuinka kauan asuntoni on myynnissä?

Voit pitää asuntoasi myynnissä niin kauan kuin haluat. Sopimuksemme on voimassa toistaiseksi.