Kokonaisvaltainen palvelu asuntosi myymiseksi
Luo tunnus ja aloita oman asuntosi myynti tästä

Näin homma etenee:


Luo käyttäjätunnus ja täytä omat tietosi

Varaa aika asunnon siivousta ja valokuvausta varten

Täytä myynti-ilmoitus ja hinta-arvio

Allekirjoita palvelusopimus

Järjestä asuntoesittelyjä ja myy asuntosi!

Näin Dixu toimii

Myyjänä sinun tarvitsee ainoastaan rekisteröityä Dixun palveluun ja täyttää omat, sekä kohteen perustiedot. Tämän jälkeen valitset kaksi sinulle sopivaa kuvausajankohtaa ja haluamasi palvelupaketin. Nyt olet allekirjoitusta vaille valmis aloittamaan asuntosi myynnin!

Usein kysytyt kysymykset

Miksi valita Dixu?

Dixun avulla asunnon omatoiminen myyminen on helppoa ja edullista. Hoidamme puolestasi kohteen asiakirjojen tilauksen, huippulaadukkaat valokuvat, virtuaaliesittelyn, markkinoinnin ja kauppakirjapohjien teon. Dixun palvelun kautta myös tarjousten jättäminen ja niihin vastaaminen on helppoa. Dixulla hinnoittelu on aina sama, olit sitten myymässä pientä yksiötä tai isoa omakotitaloa. Emme veloita asuntosi kauppahinnan perusteella, vaan valitset vain sinulle parhaiten sopivan palvelupaketin.  

Millä alueilla Dixu toimii?

Palvelumme kattaa lähes koko Suomen. Virtuaaliesittelyn saatavuus on kuitenkin rajoitettu Oulun, Tampereen, Turun, Vaasan, Helsingin ja Porin ympäristöön.   

Missä markkinoitte kohteita?

Markkinoimme kohteita Dixussa, Etuovella, Oikotiellä, Facebookissa ja Instagramissa. Saat paljon näkyvyyttä kohteellesi, kun sen markkinointi hoidetaan osaavasti.  

Mitä asunnon myyminen Dixussa maksaa?

Dixussa et maksa kalliita myyntipalkkioita asuntosi kauppahinnan perusteella. Meillä myyt asuntosi aina edullisesti, oli asuntosi myynnissä sitten Helsingissä tai Oulussa. Meiltä voit valita kaksi eri palvelupakettia asunto-osakkeille ja kiinteistöille. Tutustu palvelupaketteihin ja hinnastoon tästä. Dixu Easy:n avulla myyt kotisi edullisesti, kun kyseessä on esimerkiksi pienempi asunto kuten yksiö tai kaksio. Isommille asunnoille suosittelemme laajempaa Dixu Plus -pakettia.

Entä jos haluan irtisanoa myynti-ilmoituksen Dixussa?

Mikäli päädyt irtisanomaan myynti-ilmoituksen Dixun palvelussa, veloitamme siitä 345 €. Tämän jälkeen saat ammattilaisen ottamat huippulaadukkaat kuvat ja pohjapiirroksen itsellesi ja voit käyttää näitä haluamallasi tavalla. 

Kuinka kauan asuntoni on myynnissä?

Voit pitää asuntoasi myynnissä niin kauan kuin haluat. Sopimuksemme on voimassa toistaiseksi.